Venner som har gått videre....

Ramita De Palma I Wannabe Black

Ipsi er født 18.5.10 i Gøteborg.
Hun bor nå hos forvertene Mari og Dag-André i Oslo og er ei aktiv og glad jente. Hun liker godt å svømme eller leke med Embla og Fanta. Ipsi ble tatt over av forverter I 2014 da hun ikke skulle inngå i mitt videre arbeid med rasen siden hun er en hund som ikke trives med andre hunder (ikke andre i same rase) og har vanskeligheterer med å akseptere fremmede mennesker.

Helsesjekk:
HD A (fri)
AD A (fri)
prcd-PRA: Fri (A)
Øyelyst u.a. (ECVO attest)

N Uch Zorrazo Fair Play

Mira ble født 01.03.2009 i Finland og kom til oss 7 uker gammel. Hun elsket å være med på alt jeg foretok meg og er ganske så flink i agility. Hun ønsket å få hilse på alle og synes det å bli avvist var uhørt.. I omgang med mennesker, så var hun veldig tydelig i sin entusiasme. Satte seg gjerne veldig nær inntil mennesker ved hilsing. Med andre ord: veldig glad i nærhet.

Mira var alltid klar for å jobbe eller leke og jeg hadde stor glede i den måten hun viste at hun vil jobbe med meg. Mira elsket å svømme og var en god apportør og svømmer i tillegg til å være god i agility og rask til å lære seg nye saker.

Mira gikk på valpekurs, grunnkurs, videregående kurs, sporkurs, runderingskurs, agilitykurs.. Alle kurs med samme intensitet, humør og lærevilje.

Mira er mor til Grand Ma's-kullet i 2012, se valpesiden for mer informasjon.

Mira konkurerte i agility kl.1 og Hopp kl.2.

Hun har fått CACIB på internasjonale utstillinger 2 ganger i tillegg til å være Norsk Utstillingschampion.

Mira har gjennomført Mentalbeskrivelse Hund (MH) i Norge.

Helsesjekk:
HD A (fri)
AD A (fri)
prcd-PRA: Fri (A)
Øyelyst u.a. (ECVO attest) desember 2011
Tyroksin-nivå; T4: Normalt TSH: Normalt TGAA: Negativ
En god treningkompis som gikk bort altfor tidlig...

Sir Pelle

Pelle ble født 15.05.2003. En litt beskjeden kar i starten som hadde bodd med moren og broren sin i 3 mnd før han flyttet til vår aktive familie. Den første tiden sysnes han det var best å være nær meg, men etterhvert så utviklet han seg til å vise gode egenskaper som redningshund. Det å gå spor eller rundering i mørket etter personer var helt topp. Men, det å være uten meg, var vanskelig. Han var en meget god arbeidshund og vi jobbet mye med shaping. Han var en kløpper i rallylydighet og viste arbeidsglede for det meste.
Pelle rakk å bli 3,5 år før han gjorde noe fatalt og ble påkjørt av en bil. Desverre døde han av skadene, men han slapp å lide. Han etterlot seg 17 valper fra 2 kull. 
Helseresultater:
HD fri (A)
Øyelyst fri (ECVO attest) og behøvde aldri gå til veterinær utover vaksine og årlig helsekontroll. På utstilling fikk han 1.kvalitet.

Hund's Dulces-Rollo

Rollo ble født 26.02.2007 på en kennel i Sverige. Der bodde hun til hun var 7 måneder før hun flyttet til oss. Rollo tilpasset seg raskt Pelle og Pippi som var hos oss fra før. Den første tiden virket det som hun synes det meste i verden i var ok, men var forsiktig med nye hunder.
Hun fikk hyggelige kritikker på utstilling som unghund og junior, bla.a med Hederspris (HP).
Vi deltok på kurs hos din Beste Venn og der opplevde vi at hun ikke fant seg i at det var andre hunder for nære. Vi var på kurs 2-3 kvelder i uken i 2 mnd før hun klarte å tålerere andre raser i nærheten av seg. Det virket også som hun hadde kort minne og lærte sent.
Dette sammen med at hun har HD og det aktive livet vi har med mye eksponering mot hundemiljøer gjorde at jeg besluttet at hun ikke skulle gå i avl og ville få det bedre i et annet miljø.
Rollo fikk ny familie på en bondegård i Sverige. Vi har besøkt henne der og vet at hun trives med å passe på høner og familie 


Helseresultater:
HD D (middels grad)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Liz Hege | Svar 26.01.2012 20.47

Min Ronja er etter Pelle. Stor koser meg med henne..

Liz Hege 27.01.2012 14.29

Koselig å se bilder.. Synes Pippi og Ronja er veldig like...

Marit 27.01.2012 13.58

Hei Liz Hege. Hyggelig å høre fra deg som har Pippi sin søster.. Jeg har kontakt med en halvsøster i Sverige også.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.11 | 10:20

Hei Kari & Svein.
Fant og Petra fikk en gjeng hyggelige valper.
Det er ingen som bor i området rundt dere, desverre.

...
12.11 | 22:02

Hei Marit
Det var moro å se bilder av avkommet til Fant.
Er alle valpene flyttet, og er det noen som har havnet på våre kanter av landet?
Hilsen Kari & Svein

...
07.10 | 11:58

Pelsen i snø? Det kommer helt an på hvor lang pelsen er og temperaturen i snøen. Kram snø sitter godt i lang pels. Det er greit å bruke en løpsdress i snø.

...
23.09 | 00:22

Hei. Har lest litt om rasen og lurer på hvordan er pelsen i snø?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE